Mihai Ritivoiu, prefect de Timiș

Dată

Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara, a fost numit prefect de Timiș. Acesta a fost ales în unanimitate, după cinci luni de la eliberarea din funcție a lui Zoltan Nemeth. Până acum, Prefectura Timiș a fost condusă de subprefectul Ovidiu Drăgănescu, care avea atribuții de prefect. Mihai Ritivoiu are studii în științe economice și un doctorat în economie cu teza „Economii de Aglomerare”, fiind absolvent la Universitatea de Vest Timișoara. A fost atât consilier local, cât și județean, al municipiului, iar în prezent, pe lângă atribuțiile politice, este vicepreședinte al Asociației Regiunilor Europene. Acesta urmează să depună jurământul de investire în cadrul unei ceremonii care va avea loc vineri, 28 ianuarie, la Palatul Administrativ. De curând a fost numit în poziția de subprefect și Sorin Ionescu, fostul director al Colegiului Național Bănățean, care s-a alăturat subprefectului Ovidiu Drăgănescu, cel care până în prezent a avut atribuții de prefect.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru