Lugojul cumpără utilaje de deszăpezire

Dată

Încă de acum un an, primarul Lugojului a anunțat că nu mai vrea să depindă de nimeni pe timpul iernii și că își dorește să cumpere utilaje de deszăpezire. Acum, Primăria Lugoj a pornit o licitație pentru două utilaje multifuncționale pentru deszăpezire, măturat, spălat și aspirat, o autocisternă și pentru echipament pentru stabilirea gradului de compactare al solurilor ca urmare a lucrărilor de infrastructură. Primăria pune la bătaie pentru aceste achiziții, peste 550.000 de euro din bugetul local, iar ofertele se pot depune până pe 14 ianuarie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru