Licitație pentru noua clădire a Spitalului Județean Timișoara

Dată

Ministerul Sănătății a lansat o licitație internațională pentru construirea unei clădiri în incinta Spitalului Județean Timișoara. Dacă licitația decurge conform programului, lucrările ar putea începe în această primăvară, spune managerul spitalului. În noua clădire, care inițial trebuia să adăpostească și noua maternitate a Spitalului Județean, vor funcționa mai multe compartimente. Maternitatea se va ridica lângă spital, așa că noua clădire pentru care se dă startul licitației competitive va adăposti Unitatea de Primiri Urgențe și SMURD, cu 58 de posturi, Centrul de Arși, având șase boxe pentru mari arși, șase rezerve pentru arși intermediari și post-critici și cinci paturi pentru microchirurgie și chirurgie reconstructivă, Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă cu 27 de posturi, Blocul Operator cu 25 de săli de operație și spațiile conexe. Pe clădire va funcționa și un heliport.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru