Ioan Gârboni nu mai este director

Dată

Mandatul lui Ioan Gârboni, managerul Filarmonicii Banatul Timișoara de 15 ani, urmează să fie încheiat de Primăria Timișoara în urma evaluării finale. O comisie a primăriei a analizat raportul lui, iar acesta a primit doar nota 8.7, una care nu e îndeajuns pentru a-i asigura continuitatea pe post. Pentru a trece raportul, avea nevoie de nota 9. Contractul lui se încheie aici, iar Primăria Timișoara poate scoate postul la concurs. Director încă din anul 2006 al Filarmonicii Banatul din Timișoara, Ioan Gârboni a contestat rezultatul. El a spus că nu s-a respectat termenul pentru depunerea unei eventuale contestații. Mai mult, acuză că membrii comisiei de evaluare nu au avut posibilitatea să cunoască conținutul proiectului de management aprobat de autoritate, pentru că reprezentanții primăriei nu l-ar fi dat mai departe. De-a lungul ultimilor ani, Ioan Gârboni a devenit cunoscut prin intermediul a numeroase evenimente pozitive, cum ar fi concertele susținute de Filarmonică pe pista Aeroportului Timișoara, la Penitenciarul de pe Popa Șapcă sau la peștera Românești, dar și prin evenimente mai puțin plăcute cum ar fi conflicte cu sindicatul instituției.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Înscrieri pentru cursurile de subofițeri

6 august 2021 este data limită de înscriere pentru cele 40 de locuri la cursul de formare a subofițerilor, specialitatea

Externe

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, actualizată

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

MozaiQub

Farmecul de pe Clisura Dunării

Una dintre cele mai ofertante zone din punct de vedere turistic din partea de vest a țării noasttre este Banatul Montan.

Transporturi & Turism

Trenuri pentru Electric Castle

În perioada 6-8 august, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată ca destinație finală festivalul Electric Castle cu doar 4.4 lei călătoria.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru