Investiţii la Aerodomul Cioca

Dată

Imobilele Primăriei Timişoara, de pe terenurile Aerodomului Cioca, au primit acordul din partea consilierilor judeţeni pentru a fi cumpărate de către Consiliul Judeţean Timiş, iar Primăria a început demersurile în vederea realizării acestei tranzacţii.
În următoarea şedinţă, cele 9 clădiri, un hangar, un imobil administrativ, locuinţe şi câteva anexe, vor fi trecute din domeniul public al Primăriei municipiului, în cel privat. Odată finalizate procedurile legale, Consiliul Judeţean Timiş va putea demara investiţiile la Cioca.
Planurile vizează modernizarea aeroportului utilitar, amenajarea unui heliport, dar şi a unei zone de spectacole dedicată ediţiilor viitoare ale festivalului Flight.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru