Hală pentru tramvaie, la Timişoara

Dată

Deşi la Timişoara a ajuns şi cel de-al treilea tramvai nou produs de compania Bozankaya, socitetatea de transport local nu beneficiază încă de o hală special dedicată pentru mentenanța acestora. Municipalitatea a anunțat pe 18 ianuarie că a semnat contractul și proiectul tehnic ale halei cu această destinație.
Câștigătorul are la dispoziție 180 de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru a finaliza documentația. Suma plătită pentru acest contract este de 58.000 lei, fără TVA.
Noua hală va avea regim de parter înalt și o groapă de fundare care să susțină 18 tone, pardoseli anticorozive și antiderapante, tâmplării rezistente la foc și cu protecție la praf. Temperatura în interiorul halei, care va avea și 12 elevatoare, dar și un pod rulant cu panou de control, nu trebuie să scadă sub 5 grade Celsius. Proiectantul va trebui să facă două variante pentru viitoarea hală.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru