Ghid de amenajare a domeniului public

Dată

Timișoara va avea un „Ghid tehnic de amenajare a domeniului public și catalog de mobilier stradal”. Contractul de execuție al studiului a fost deja semnat de primarul Dominic Fritz. Ghidul va conține o bază de date cu toate tipurile de mobilier urban, împreună cu descrierea tuturor soluțiilor propuse și indicatorii de preț. Acesta nu va înlocui soluțiile tehnice ale proiectanților, ci va trasa linii directoare de dezvoltare urbană pentru toate proiectele orașului. ”Acest ghid va crea condiții obligatorii pentru toate viitoarele proiecte ale orașului care afectează domeniul public, pentru a reduce din sincopele de design și echipare stradală. Printre tipurile de intervenții și de mobilier stradal afectate se numără circulația stradală și pietonală, punctele de încărcare pentru mașini electrice, iluminatul public, instalații publicitare, bănci, banchete și scaune, coșuri de gunoi cu colectare selectivă, rastele pentru biciclete”, au anunțat reprezentanți ai Primăriei Timișoara. Ghidul de amenajare al orașului costă peste o sută de mii de lei, iar perioada de elaborare este de 6 luni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru