Ghid de amenajare a domeniului public

Dată

Timișoara va avea un „Ghid tehnic de amenajare a domeniului public și catalog de mobilier stradal”. Contractul de execuție al studiului a fost deja semnat de primarul Dominic Fritz. Ghidul va conține o bază de date cu toate tipurile de mobilier urban, împreună cu descrierea tuturor soluțiilor propuse și indicatorii de preț. Acesta nu va înlocui soluțiile tehnice ale proiectanților, ci va trasa linii directoare de dezvoltare urbană pentru toate proiectele orașului. ”Acest ghid va crea condiții obligatorii pentru toate viitoarele proiecte ale orașului care afectează domeniul public, pentru a reduce din sincopele de design și echipare stradală. Printre tipurile de intervenții și de mobilier stradal afectate se numără circulația stradală și pietonală, punctele de încărcare pentru mașini electrice, iluminatul public, instalații publicitare, bănci, banchete și scaune, coșuri de gunoi cu colectare selectivă, rastele pentru biciclete”, au anunțat reprezentanți ai Primăriei Timișoara. Ghidul de amenajare al orașului costă peste o sută de mii de lei, iar perioada de elaborare este de 6 luni.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri