Fără bani pentru Capitala Culturii

Dată

Ministerul Culturii nu mai oferă nimic pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană. Vestea proastă a venit de la Guvern, care a anunțat că se vor lua 37 de milioane de lei, bani alocați inițial Programului Timișoara, Capitală a Culturii. Cu banii puși deoparte, Ministerul Culturii s-a gândit să plătească salariile angajaților de la instituțiile din subordine. Ministrul Culturii, Lucian Romașcu, a mai condus ministerul și în anul 2017. Potrivit noului program de guvernare, Timișoara ar trebui să primească 138 de milioane de lei pentru infrastructura culturală.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru