Fără abonamente Timpark la Timișoara

Dată

De la începutul lunii decembrie, avem un nou serviciu de gestionare a parcărilor din Timișoara. Mai e nevoie de un regulament după care se va asigura administrarea zonelor de parcare și a abonamentelor, iar acesta e programat să fie aprobat la începutul anului 2022. Astfel, va exista o perioadă de tranziție de la vechiul Timpark la noul sistem, iar în ianuarie și februarie 2022, nu se va plăti parcarea în oraș, decât în zona verde din centrul Timișoarei. În decembrie, Consiliul Local a aprobat înființarea Serviciului Public pentru Administrarea Parcărilor din Timișoara. Acesta va avea 87 de angajați și va prelua Timpark de la Societatea de Drumuri Municipale. Înființarea Serviciului de Administrare a Parcărilor Publice vine după ea cu o majorare a tarifelor de parcare, dar și cu modificarea zonelor în care se aplică taxarea. Mai exact, în zona centrală nu se va mai putea parca în baza abonamentelor, ci doar plătind pentru fiecare oră, mai multe bulevarde și străzi vor intra, pentru prima dată, în zona de plată și vor fi înființate abonamente pentru parcarea rezidenților, adică în parcările din cartiere, între blocuri. Noile tarife vor fi supuse aprobării consilierilor locali într-o ședință din luna ianuarie, în care se va vota și noul regulament de parcare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru