Dezbatere publică pentru taxele și impozitele locale

Dată

Timișorenii pot participa la dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre cu privire la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022. Proiectul de hotărâre intră miercuri, 8 septembrie la ora 17:00, în dezbatere publică în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara și online, prin platforma Zoom.
Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administrație Locale sau in format electronic, la adresa de e-mail (camelia.crisan@primariatm.ro), până în 06 septembrie, la ora 12:00. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în 06 septembrie, la ora 15:00, intenția de participare la aceeași adresă de e-mail afișată pe ecran, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședința prin intermediul platformei online. Doritorii vor putea lua cuvântul doar trei minute și doar pe subiectul taxe și impozite locale în 2022.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru