Dezbatere publică pentru taxele și impozitele locale

Dată

Timișorenii pot participa la dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre cu privire la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022. Proiectul de hotărâre intră miercuri, 8 septembrie la ora 17:00, în dezbatere publică în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara și online, prin platforma Zoom.
Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administrație Locale sau in format electronic, la adresa de e-mail (camelia.crisan@primariatm.ro), până în 06 septembrie, la ora 12:00. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în 06 septembrie, la ora 15:00, intenția de participare la aceeași adresă de e-mail afișată pe ecran, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședința prin intermediul platformei online. Doritorii vor putea lua cuvântul doar trei minute și doar pe subiectul taxe și impozite locale în 2022.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce nu știm despre Decembrie `89? – QubArena

Vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00, cu cercetătorul Prof. Univ. Dr. Miodrag Milin și Prof. Dr. Adrian Kali.

Actualitate

Bujorul „floarea națională a României” – MozaiQub

Bujorul este declarat „floare naţională a României”, conform unui act normativ adoptat de Camera Deputaților.

Actualitate

Luna securității cibernetice – VOX

Octombrie este luna securității cibernetice, de 10 ani, la nivelul Uniunii Europene.

Actualitate

Îngrijirea corectă a pielii feței – MozaiQub

Ca să înțelegem tehnicile de ingrijire a pielii trebuie să cunoaștem structura și mecanismul de funcționare a acesteia.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru