Dezbatere publică pentru taxele și impozitele locale

Dată

Timișorenii pot participa la dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre cu privire la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022. Proiectul de hotărâre intră miercuri, 8 septembrie la ora 17:00, în dezbatere publică în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara și online, prin platforma Zoom.
Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administrație Locale sau in format electronic, la adresa de e-mail (camelia.crisan@primariatm.ro), până în 06 septembrie, la ora 12:00. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în 06 septembrie, la ora 15:00, intenția de participare la aceeași adresă de e-mail afișată pe ecran, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședința prin intermediul platformei online. Doritorii vor putea lua cuvântul doar trei minute și doar pe subiectul taxe și impozite locale în 2022.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru