Craiovenii obligați să-și zugrăvească blocurile

Dată

Craiovenii care locuiesc la bloc vor fi obligați să repare și să zugrăvească fațadele blocurilor în care locuiesc. Sunt vizate cu precădere blocurile vechi care nu s-au înscris în proiectul pentru reabilitare pe fonduri europene. Au fost notificați locatarii din blocurile care nu s-au înscris la această reabilitare. Constatarea şi sancţionarea contravenţiilor se face de către primar şi împuterniciţii acestuia precum și de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Craiova. Locatarii riscă să fie sancționați cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei, iar asociațiile de proprietari cu amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 lei, conform Regulamentului de gospodărire al orașului Craiova.

sursă foto: www.digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru