Craiovenii obligați să-și zugrăvească blocurile

Dată

Craiovenii care locuiesc la bloc vor fi obligați să repare și să zugrăvească fațadele blocurilor în care locuiesc. Sunt vizate cu precădere blocurile vechi care nu s-au înscris în proiectul pentru reabilitare pe fonduri europene. Au fost notificați locatarii din blocurile care nu s-au înscris la această reabilitare. Constatarea şi sancţionarea contravenţiilor se face de către primar şi împuterniciţii acestuia precum și de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Craiova. Locatarii riscă să fie sancționați cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei, iar asociațiile de proprietari cu amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 lei, conform Regulamentului de gospodărire al orașului Craiova.

sursă foto: www.digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru