Craiovenii obligați să-și zugrăvească blocurile

Dată

Craiovenii care locuiesc la bloc vor fi obligați să repare și să zugrăvească fațadele blocurilor în care locuiesc. Sunt vizate cu precădere blocurile vechi care nu s-au înscris în proiectul pentru reabilitare pe fonduri europene. Au fost notificați locatarii din blocurile care nu s-au înscris la această reabilitare. Constatarea şi sancţionarea contravenţiilor se face de către primar şi împuterniciţii acestuia precum și de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Craiova. Locatarii riscă să fie sancționați cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei, iar asociațiile de proprietari cu amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 lei, conform Regulamentului de gospodărire al orașului Craiova.

sursă foto: www.digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru