Comercianții de la Târgul de Crăciun Timișoara, revoltați

Dată

46 de comercianți care au depus dosare pentru a ocupa căsuțele ce vor fi amplasate în centru, în perioada Crăciunului, au fost respinși. Aceștia s-au revoltat împotriva deciziei luate de administrația timișoreană și au depus contestații la sediul Casei de Cultură Timișoara. Anul acesta doar 50 de comercianți au primit aprobare pentru a ocupa căsuțele, din totalul de 96 de cereri depuse. Organizarea târgului s-a făcut în acest an în 1 noiembrie, după regulamentul pregătit de Casa de Cultură, mai târziu decât în anii precedenți. Conform declarației directoarei instituției, Camelia Mingasson, anul acesta nu s-a anunțat câte căsuțe vor fi disponibile și nici cum vor fi împărțite acestea. Târgul de Crăciun din Timișoara va avea loc în perioada 1 decembrie 2021 – 17 ianuarie 2022 în Piața Victoriei, Piața Libertății șistrăzile Mărășești și Victor Vlad Delamarina.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru