Comercianții de la Târgul de Crăciun Timișoara, revoltați

Dată

46 de comercianți care au depus dosare pentru a ocupa căsuțele ce vor fi amplasate în centru, în perioada Crăciunului, au fost respinși. Aceștia s-au revoltat împotriva deciziei luate de administrația timișoreană și au depus contestații la sediul Casei de Cultură Timișoara. Anul acesta doar 50 de comercianți au primit aprobare pentru a ocupa căsuțele, din totalul de 96 de cereri depuse. Organizarea târgului s-a făcut în acest an în 1 noiembrie, după regulamentul pregătit de Casa de Cultură, mai târziu decât în anii precedenți. Conform declarației directoarei instituției, Camelia Mingasson, anul acesta nu s-a anunțat câte căsuțe vor fi disponibile și nici cum vor fi împărțite acestea. Târgul de Crăciun din Timișoara va avea loc în perioada 1 decembrie 2021 – 17 ianuarie 2022 în Piața Victoriei, Piața Libertății șistrăzile Mărășești și Victor Vlad Delamarina.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri