Clădirile istorice, mai aproape de reabilitare

Dată

În luna octombrie, primarul Dominic Fritz a redeschis biroul dedicat programului de reabilitare a clădirilor istorice din Timișoara. Deși nu s-a semnat niciun proiect de reabilitare din momentul redeschiderii biroului, edilul ne anunța că au fost organizate peste 60 de întâlniri în vederea acordării de consultanță, semnând-se acorduri preliminare de cooperare.
Accesarea ofertei municipalității ar veni la pachet cu numeroase facilități. Cei care încep lucrări de întreținere, reparare, conservare, consolidare, restaurare sau punere în valoare a monumentelor istorice sunt scutiți de taxele pentru eliberarea certificatelor, avizelor și autorizațiilor emise de primărie, Iar proprietarii care au executat deja lucrări de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor sunt scutiți de impozit pentru anul viitor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru