Casa de Cultură din Lugoj, desființată

Dată

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj va fi desființată, de la 1 ianuarie 2022. Anunțul a fost făcut de către primarul orașului, Claudiu Buciu, care a declarat că administrația locală pregătește înființarea unei direcții care va prelua toate activitățile culturale ale orașului.
Anul acesta, Casa de Cultură nu a avut activități, iar directorul instituției, Tudor Trăilă spune că a depus o agendă de acțiuni culturale care ar fi trebuit aprobate și finanțate de către Consiliul Local Lugoj, încă de la începutul anului.
Odată cu schimbarea administrației locale, Casa de Cultură nu a mai fost susținută financiar de municipalitate, iar din bugetul local au fost alocate sume doar pentru plata salariilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru