Casa de Cultură din Lugoj, desființată

Dată

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj va fi desființată, de la 1 ianuarie 2022. Anunțul a fost făcut de către primarul orașului, Claudiu Buciu, care a declarat că administrația locală pregătește înființarea unei direcții care va prelua toate activitățile culturale ale orașului.
Anul acesta, Casa de Cultură nu a avut activități, iar directorul instituției, Tudor Trăilă spune că a depus o agendă de acțiuni culturale care ar fi trebuit aprobate și finanțate de către Consiliul Local Lugoj, încă de la începutul anului.
Odată cu schimbarea administrației locale, Casa de Cultură nu a mai fost susținută financiar de municipalitate, iar din bugetul local au fost alocate sume doar pentru plata salariilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru