Casa de Cultură din Lugoj, desființată

Dată

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj va fi desființată, de la 1 ianuarie 2022. Anunțul a fost făcut de către primarul orașului, Claudiu Buciu, care a declarat că administrația locală pregătește înființarea unei direcții care va prelua toate activitățile culturale ale orașului.
Anul acesta, Casa de Cultură nu a avut activități, iar directorul instituției, Tudor Trăilă spune că a depus o agendă de acțiuni culturale care ar fi trebuit aprobate și finanțate de către Consiliul Local Lugoj, încă de la începutul anului.
Odată cu schimbarea administrației locale, Casa de Cultură nu a mai fost susținută financiar de municipalitate, iar din bugetul local au fost alocate sume doar pentru plata salariilor.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Continuă campaniile de phising cu folosirea identității Poștei Române – VoxQub

Directoratul Național de Securitate Cibernetică atenționează cu privire la frecvența crescută a cumpărăturilor online ne face să primim adesea notificări, mesaje sau email-uri de la ...
Actualitate

Agenda zilei, Miercuri, 17.07.2024

Actualitate

Recital Ansamblul „Percutissimo” la Biserica Romano-Catolică Notre Dame Timișoara – VoxQub

Recitalul Ansamblului Percutissimo și cel al artistei Valentina Cernescu la orgă, în cadrul în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional Orgile Cetății se ...
Actualitate

Agenda zilei, Marți, 16.07.2024

Alte
știri