Căldură pentru timișoreni pentru încă o săptămână

Dată

Colterm va furniza apă caldă și căldură pentru încă o săptămână. Contractul semnat cu noul furnizor care urma să expire luni, 1 noiembrie, a fost prelungit până sâmbătă, 6 noiembrie, iar acum reprezentanții Primăriei Timișoara ne asigură că toți cei racordați la Colterm vor avea căldură până în 13 noiembrie. Noul contract ar urma să fie prelungit săptămânal, conform declarației city managerului Matei Creiveanu. Edilul Timișoarei, Dominic Fritz, afirmă că societatea de termoficare are nevoie de 30 de milioane de lei pentru furnizarea de apă caldă și căldură în această lună, iar pentru a mai suplimenta sumele de bani destinate Coltermului, Primăria va reduce din celelalate cheltuieli. În ședința de Consiliu Local care este organizată astăzi, 4 noiembrie, consilierii vor vota dublarea prețului gigacaloriei. Subvenția alocată de municipalitate nu mai poate crește, pentru că a ajuns la nivelul maxim.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru