Căldură pentru timișoreni pentru încă o săptămână

Dată

Colterm va furniza apă caldă și căldură pentru încă o săptămână. Contractul semnat cu noul furnizor care urma să expire luni, 1 noiembrie, a fost prelungit până sâmbătă, 6 noiembrie, iar acum reprezentanții Primăriei Timișoara ne asigură că toți cei racordați la Colterm vor avea căldură până în 13 noiembrie. Noul contract ar urma să fie prelungit săptămânal, conform declarației city managerului Matei Creiveanu. Edilul Timișoarei, Dominic Fritz, afirmă că societatea de termoficare are nevoie de 30 de milioane de lei pentru furnizarea de apă caldă și căldură în această lună, iar pentru a mai suplimenta sumele de bani destinate Coltermului, Primăria va reduce din celelalate cheltuieli. În ședința de Consiliu Local care este organizată astăzi, 4 noiembrie, consilierii vor vota dublarea prețului gigacaloriei. Subvenția alocată de municipalitate nu mai poate crește, pentru că a ajuns la nivelul maxim.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru