Bastionul Theresia caută noi chiriași

Dată

Firmele interesate să-și deschidă o afacere în centrul Timișoarei, în cadrul Bastionului Theresia, sunt invitate de Consiliul Județean să liciteze pentru închirierea unui spațiu cu deschidere și vizibilitate spre Punctele Cardinale.
Licitația publică se va desfășura în 21 octombrie, la ora 9:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, la Camera 9. Prețul de pornire al licitației este de 21.31 lei/mp/lună la care se adaugă TVA-ul.
Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225 între orele 9:00-16:00 de luni până joi, iar vineri între orele 9:00-14:00.
Înscrierea la licitație se va face până în 19 octombrie inclusiv, la sediul Consiliului Județean Timiș. Ofertanții vor depune la sediul instituției, cererea de înscriere la licitație însoțită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini într-un plic interior pus într-un plic exterior.
În cazul în care până la data și ora anunțată nu sunt depuse cel puțin 2 oferte valabile, licitația va fi anulată, iar procedura se va relua.
Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10:00-13:00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este Dan Păduraru, consilier superior la Serviciul de Gestionarea Patrimoniului. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro sau pot suna la numărul de telefon 0256406459

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru