Bastionul Theresia caută noi chiriași

Dată

Firmele interesate să-și deschidă o afacere în centrul Timișoarei, în cadrul Bastionului Theresia, sunt invitate de Consiliul Județean să liciteze pentru închirierea unui spațiu cu deschidere și vizibilitate spre Punctele Cardinale.
Licitația publică se va desfășura în 21 octombrie, la ora 9:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, la Camera 9. Prețul de pornire al licitației este de 21.31 lei/mp/lună la care se adaugă TVA-ul.
Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225 între orele 9:00-16:00 de luni până joi, iar vineri între orele 9:00-14:00.
Înscrierea la licitație se va face până în 19 octombrie inclusiv, la sediul Consiliului Județean Timiș. Ofertanții vor depune la sediul instituției, cererea de înscriere la licitație însoțită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini într-un plic interior pus într-un plic exterior.
În cazul în care până la data și ora anunțată nu sunt depuse cel puțin 2 oferte valabile, licitația va fi anulată, iar procedura se va relua.
Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10:00-13:00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este Dan Păduraru, consilier superior la Serviciul de Gestionarea Patrimoniului. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro sau pot suna la numărul de telefon 0256406459

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 15 octombrie 2021

Titlurile zilei: Nevoie de sânge la Timișoara, Noul regulament al locurilor de parcare, Vaccinarea antigripală, întârzie să înceapă, Certificatul verde devine obligatoriu în Italia.

Politică & Administrație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație

Lucrări de reabilitare scoase la licitație de către Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Sănătate & Sport

Vaccinarea antigripală întârzie să înceapă

Campania gratuită de vaccinare împotriva gripei sezoniere trebuia să înceapă de cel puțin 2 săptămâni

Sănătate & Sport

Tot mai mulți români consumă droguri

Numărul românilor care consumă droguri continuă să crească, ajugand la apoximativ un milion.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru