Bastionul Theresia caută noi chiriași

Dată

Firmele interesate să-și deschidă o afacere în centrul Timișoarei, în cadrul Bastionului Theresia, sunt invitate de Consiliul Județean să liciteze pentru închirierea unui spațiu cu deschidere și vizibilitate spre Punctele Cardinale.
Licitația publică se va desfășura în 21 octombrie, la ora 9:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, la Camera 9. Prețul de pornire al licitației este de 21.31 lei/mp/lună la care se adaugă TVA-ul.
Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225 între orele 9:00-16:00 de luni până joi, iar vineri între orele 9:00-14:00.
Înscrierea la licitație se va face până în 19 octombrie inclusiv, la sediul Consiliului Județean Timiș. Ofertanții vor depune la sediul instituției, cererea de înscriere la licitație însoțită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini într-un plic interior pus într-un plic exterior.
În cazul în care până la data și ora anunțată nu sunt depuse cel puțin 2 oferte valabile, licitația va fi anulată, iar procedura se va relua.
Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10:00-13:00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este Dan Păduraru, consilier superior la Serviciul de Gestionarea Patrimoniului. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro sau pot suna la numărul de telefon 0256406459

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru