Bastionul Theresia caută noi chiriași

Dată

Firmele interesate să-și deschidă o afacere în centrul Timișoarei, în cadrul Bastionului Theresia, sunt invitate de Consiliul Județean să liciteze pentru închirierea unui spațiu cu deschidere și vizibilitate spre Punctele Cardinale.
Licitația publică se va desfășura în 21 octombrie, la ora 9:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, la Camera 9. Prețul de pornire al licitației este de 21.31 lei/mp/lună la care se adaugă TVA-ul.
Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225 între orele 9:00-16:00 de luni până joi, iar vineri între orele 9:00-14:00.
Înscrierea la licitație se va face până în 19 octombrie inclusiv, la sediul Consiliului Județean Timiș. Ofertanții vor depune la sediul instituției, cererea de înscriere la licitație însoțită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini într-un plic interior pus într-un plic exterior.
În cazul în care până la data și ora anunțată nu sunt depuse cel puțin 2 oferte valabile, licitația va fi anulată, iar procedura se va relua.
Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10:00-13:00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este Dan Păduraru, consilier superior la Serviciul de Gestionarea Patrimoniului. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro sau pot suna la numărul de telefon 0256406459

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru