Bastionul Theresia caută noi chiriași

Dată

Firmele interesate să-și deschidă o afacere în centrul Timișoarei, în cadrul Bastionului Theresia, sunt invitate de Consiliul Județean să liciteze pentru închirierea unui spațiu cu deschidere și vizibilitate spre Punctele Cardinale.
Licitația publică se va desfășura în 21 octombrie, la ora 9:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, la Camera 9. Prețul de pornire al licitației este de 21.31 lei/mp/lună la care se adaugă TVA-ul.
Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225 între orele 9:00-16:00 de luni până joi, iar vineri între orele 9:00-14:00.
Înscrierea la licitație se va face până în 19 octombrie inclusiv, la sediul Consiliului Județean Timiș. Ofertanții vor depune la sediul instituției, cererea de înscriere la licitație însoțită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini într-un plic interior pus într-un plic exterior.
În cazul în care până la data și ora anunțată nu sunt depuse cel puțin 2 oferte valabile, licitația va fi anulată, iar procedura se va relua.
Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10:00-13:00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este Dan Păduraru, consilier superior la Serviciul de Gestionarea Patrimoniului. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro sau pot suna la numărul de telefon 0256406459

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru