Atestatele de administratori condominii eliberate

Dată

Atestatele de administratori condominii pentru persoanele fizice vor fi disponibile de astăzi, anunță Primăria Municipiului Timișoara. Acestea sunt eliberate prin Compartimentul Asociații de Proprietari, la sediul de pe strada Piatra Craiului, numărul 3, fosta clădire Colterm, la etajul 1 în zilele de luni, miercuri și vineri între orele: 8:30- 10:30 și în zilele de marți și joi între orele: 8-30 – 10:30 și 14:00 – 16:00. Ridicarea atestatului se face personal, pe baza documentului de identitate. Cei care au depus la dosar doar adeverința de absolvire a cursului de calificare ca administrator condominii conform legii, au nevoie de copia certificatului de calificare la ridicarea atestatului. Persoanele care nu pot ridica atestatul în intervalele orare menționate se pot programa telefonic la Compartimentul Asociații de Proprietari, apelând la numărul de telefon: 0256.408.376.

sursa foto: tribuna.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru