Atestatele de administratori condominii eliberate

Dată

Atestatele de administratori condominii pentru persoanele fizice vor fi disponibile de astăzi, anunță Primăria Municipiului Timișoara. Acestea sunt eliberate prin Compartimentul Asociații de Proprietari, la sediul de pe strada Piatra Craiului, numărul 3, fosta clădire Colterm, la etajul 1 în zilele de luni, miercuri și vineri între orele: 8:30- 10:30 și în zilele de marți și joi între orele: 8-30 – 10:30 și 14:00 – 16:00. Ridicarea atestatului se face personal, pe baza documentului de identitate. Cei care au depus la dosar doar adeverința de absolvire a cursului de calificare ca administrator condominii conform legii, au nevoie de copia certificatului de calificare la ridicarea atestatului. Persoanele care nu pot ridica atestatul în intervalele orare menționate se pot programa telefonic la Compartimentul Asociații de Proprietari, apelând la numărul de telefon: 0256.408.376.

sursa foto: tribuna.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru