Aradul așteaptă aprobarea pentru deschiderea vămilor

Dată

Autoritățile arădene așteaptă acceptul de la nivel central pentru operaționalizarea permanentă a punctelor temporare de trecere a frontierei de la Variașul Mic și Grăniceri.
Deschiderea celor două vămi va facilita accesul lucrătorilor transfrontalieri, mai ales că tot mai mulți români lucrează în Ungaria, spune președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca. Guvernul a aprobat, săptămâna trecută, deschiderea permanentă a punctelor temporare de trecere a frontierei de la Variașul Mic și Grăniceri, dar fără să precizeze data la care se va întâmpla acest lucru. În prezent, cele două vămi pot fi tranzitate doar sâmbăta, între orele 9:00 și 17:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru