Antreprenorii, în dialog cu Guvernul

Dată

Perioada dificilă pe care o parcurgem, pune la grea încercare viața tuturor românilor, cu o presiune imensă în zona de antreprenoriat. Proprietarii de afaceri știu cât de grea este supraviețuirea pe o piață deloc predictibilă și grav afectată de pandemie. „Doar uniți, antreprenorii pot obține ajutor. De aceea, afilierea la un patronat reprezentativ la nivel național este vitală. Împreună suntem puternici”, afirmă Stelian Cirț, președintele Patronatului Național Român – Filiala Județeană Timiș. Patronatul Național Român este unul dintre puținele foruri cu adevărat reprezentative la nivel național, care se așază la masa dialogului cu Guvernul. Patronatul solicită Guvernului să plafoneze prețurile la energie electrică și gaze la nivelul celor din decembrie 2020 pentru o perioadă de un an. De asemenea, patronatul cere menținerea salariului minim de 2550 de RON, cu modificarea cuantumului impus impozitelor aplicabile acestuia, rezultând astfel un salariu minim de 2000 de RON net. Antreprenorii propun, de asemenea, formarea unui comitet de specialiști care să realizeze o strategie pe termen lung în ceea ce privește securitatea energetică a României.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru