Antreprenorii, în dialog cu Guvernul

Dată

Perioada dificilă pe care o parcurgem, pune la grea încercare viața tuturor românilor, cu o presiune imensă în zona de antreprenoriat. Proprietarii de afaceri știu cât de grea este supraviețuirea pe o piață deloc predictibilă și grav afectată de pandemie. „Doar uniți, antreprenorii pot obține ajutor. De aceea, afilierea la un patronat reprezentativ la nivel național este vitală. Împreună suntem puternici”, afirmă Stelian Cirț, președintele Patronatului Național Român – Filiala Județeană Timiș. Patronatul Național Român este unul dintre puținele foruri cu adevărat reprezentative la nivel național, care se așază la masa dialogului cu Guvernul. Patronatul solicită Guvernului să plafoneze prețurile la energie electrică și gaze la nivelul celor din decembrie 2020 pentru o perioadă de un an. De asemenea, patronatul cere menținerea salariului minim de 2550 de RON, cu modificarea cuantumului impus impozitelor aplicabile acestuia, rezultând astfel un salariu minim de 2000 de RON net. Antreprenorii propun, de asemenea, formarea unui comitet de specialiști care să realizeze o strategie pe termen lung în ceea ce privește securitatea energetică a României.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru