Angajări la Primăria Timişoara

Dată

Peste 20 de funcţii publice de execuţie vacante au fost la concurs de către Primăria Timişoara.
Posturile vor fi în cadrul aparatului de specialitate al primarului la urbanism, educaţie, turism, infrastructură rutieră, dar şi la departamentul de comunicare, resurse urmane şi cel economic.
Pentru noile anagajări anunţate, se cer studii superioare şi diferite grade de vechime, astfel că 8 posturi sunt de grad profesional superior şi este necesară o vechime de minim 7 ani, 6 sunt de grad principal şi este nevoie de o vechime de minim 5 ani, respectiv încă 8 posturi de asistent pentru care se cere vechime de minim 1 an.
Dosarele pot fi depuse până în 21 decembrie, iar condiţiile de studii şi de vechime, precum şi condiţiile specifice fiecărui post, pot fi găsite pe site-ul primariatm.ro, la secţiunea anunţuri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru