Angajări la Primăria Timişoara

Dată

Peste 20 de funcţii publice de execuţie vacante au fost la concurs de către Primăria Timişoara.
Posturile vor fi în cadrul aparatului de specialitate al primarului la urbanism, educaţie, turism, infrastructură rutieră, dar şi la departamentul de comunicare, resurse urmane şi cel economic.
Pentru noile anagajări anunţate, se cer studii superioare şi diferite grade de vechime, astfel că 8 posturi sunt de grad profesional superior şi este necesară o vechime de minim 7 ani, 6 sunt de grad principal şi este nevoie de o vechime de minim 5 ani, respectiv încă 8 posturi de asistent pentru care se cere vechime de minim 1 an.
Dosarele pot fi depuse până în 21 decembrie, iar condiţiile de studii şi de vechime, precum şi condiţiile specifice fiecărui post, pot fi găsite pe site-ul primariatm.ro, la secţiunea anunţuri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru