Amenzi pentru buruieni și ambrozie – Știrile Qub

Dată

Timișorenii care dețin terenuri neîntreținute, inundate de buruieni sau bălării riscă să primească amenzi între 1.500 și 2.500 de lei. Începând cu această săptămână, poliția locală demarează ample controale în oraș pentru a verifica dacă există terenuri cu gunoaie sau plante care cresc în voie. Începând din luna iulie, se vor face controale pe terenurile unde a fost descoperită ambrozie. Amenzile pe care le riscă cei care nu-și curăță terenurile de ambrozie sunt între 1.000 și 5.000 lei pentru persoanele fizice și între 10.000 lei și 20.000 lei pentru persoanele juridice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru