Alegeri reluate la PNL Timișoara

Dată

Alegerile pentru conducerea Partidului Național Liberal Timișoara au fost amânate pentru data de 31 iulie, în urma scandalurilor apărute după alegerile care au avut loc în 3 iulie. Membrilor partidului PNL Timiș: Raul Ambruș, Liviu Cocean și Claudiu Chira le-au fost suspendate timp de 6 luni din drepturile pe care le au ca membrii ai partidului. Alegerile PNL Timiș vor avea loc în 7 august, iar candidaturile se pot depune la sediul partidului sau pe adresa de e-mail oficială.

sursă foto: www.debanat.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru