A patra dezbatere pe TimPark

Dată

O nouă dezbatere pe tema TimPark-ului a avut loc la Timișoara, a patra pe același subiect. Cu ocazia întâlnirii, s-a discutat despre intenția de achiziționare a două vehicule cu camere, care să identifice automat toate mașinile. Potrivit viceprimarului Ruben Lațcău, se dorește modernizarea și automatizarea vechiului sistem. Tot în cadrul ședinței, Tiberiu Negrei a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a cerut această dezbatere este și lipsa informațiilor legate de salarizare. Prin noul sistem, se încearcă identificarea mașinilor parcate fără taxă. În urma dezbaterilor s-a decis ca Prefectura, Consiliul Județean Timiș și alte instituții de interes public pot avea locuri de parcare rezervate, dar până la maximum 20% din spațiul lor de parcare. Locurile sunt rezervate, dar nu gratuite, ca până acum. Timișoara are aproximativ 47.000 de locuri de parcare, iar Timpark administrează mai puțin de 10.000 de locuri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru