6 milioane de euro pentru drumurile cărășene

Dată

6 milioane de euro va primi județul Caraș-Severin pentru proiectele de modernizare a drumurilor în urma inundațiilor din mai multe localități. Inițiativa de acordare a acestor bugete aparține Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației, propunerea fiind aprobată în ședință de Guvern. Vor fi reabilitate drumuri județene, comunale, agricole și chiar parapeți din beton din localitățile Ohabița, Socol, Berzovia, Dognecea, Teregova, Oravița, Armeniș și Copăcele.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru