6 milioane de euro pentru drumurile cărășene

Dată

6 milioane de euro va primi județul Caraș-Severin pentru proiectele de modernizare a drumurilor în urma inundațiilor din mai multe localități. Inițiativa de acordare a acestor bugete aparține Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației, propunerea fiind aprobată în ședință de Guvern. Vor fi reabilitate drumuri județene, comunale, agricole și chiar parapeți din beton din localitățile Ohabița, Socol, Berzovia, Dognecea, Teregova, Oravița, Armeniș și Copăcele.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru