6 milioane de euro pentru drumurile cărășene

Dată

6 milioane de euro va primi județul Caraș-Severin pentru proiectele de modernizare a drumurilor în urma inundațiilor din mai multe localități. Inițiativa de acordare a acestor bugete aparține Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației, propunerea fiind aprobată în ședință de Guvern. Vor fi reabilitate drumuri județene, comunale, agricole și chiar parapeți din beton din localitățile Ohabița, Socol, Berzovia, Dognecea, Teregova, Oravița, Armeniș și Copăcele.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru