54 de milioane de lei pentru Colterm

Dată

Peste 310 milioane lei este suma alocată de Guvern din fondul de rezervă pentru 31 de oraşe, care se confruntă cu greutăţi în furnizarea agentului termic către cetăţeni şi instituţii din cauza creşterii prețului la gaz. Timişoara a primit aproape 54 de milioane de lei pentru compensarea facturilor la gaz. Banii sunt necesari pentru funcționarea Colterm în perioada următoare, o societate care a intrat recent în insolvență. Întreaga sumă primită de la Guvern va fi folosită pentru plata energiei termice până la sfârşitul acestui an astfel încât şcolile, spitalele și cetăţenii conectaţi la Colterm să aibă apă caldă şi căldură. Reprezentanții Colterm spun că banii ar ajunge până la finalul anului. În prezent, Colterm furnizează agent termic către cei peste 50.000 de cetățeni, însă la capacitate redusă.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru