54 de milioane de lei pentru Colterm

Dată

Peste 310 milioane lei este suma alocată de Guvern din fondul de rezervă pentru 31 de oraşe, care se confruntă cu greutăţi în furnizarea agentului termic către cetăţeni şi instituţii din cauza creşterii prețului la gaz. Timişoara a primit aproape 54 de milioane de lei pentru compensarea facturilor la gaz. Banii sunt necesari pentru funcționarea Colterm în perioada următoare, o societate care a intrat recent în insolvență. Întreaga sumă primită de la Guvern va fi folosită pentru plata energiei termice până la sfârşitul acestui an astfel încât şcolile, spitalele și cetăţenii conectaţi la Colterm să aibă apă caldă şi căldură. Reprezentanții Colterm spun că banii ar ajunge până la finalul anului. În prezent, Colterm furnizează agent termic către cei peste 50.000 de cetățeni, însă la capacitate redusă.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru