30 de proiecte europene pentru Hunedoara

Dată

Peste 30 de proiecte cu finanțare europeană în valoare de 376 de milioane de lei pentru municipiul Hunedoara au fost realizate de autorități și urmează să fie puse în aplicare. Unul dintre cele mai importante proiecte vizează modernizarea transportului în comun și atrage investiții pentru un transport public ecologic. Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, Muzeul Castelul Corvinilor, unitățile de învățământ și blocurile de locuințe sunt cele care vor beneficia de finanțare pentru reabilitare, renovare și dotări. Lucrările au fost începute, iar principalele artere care străbat orașul vor fi complet schimbate. Pentru realizarea proiectelor de finanțare europeană, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a adus o nouă echipă de oameni în primărie care se ocupă de proiectele europene.

turistinfo.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru