30 de proiecte europene pentru Hunedoara

Dată

Peste 30 de proiecte cu finanțare europeană în valoare de 376 de milioane de lei pentru municipiul Hunedoara au fost realizate de autorități și urmează să fie puse în aplicare. Unul dintre cele mai importante proiecte vizează modernizarea transportului în comun și atrage investiții pentru un transport public ecologic. Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, Muzeul Castelul Corvinilor, unitățile de învățământ și blocurile de locuințe sunt cele care vor beneficia de finanțare pentru reabilitare, renovare și dotări. Lucrările au fost începute, iar principalele artere care străbat orașul vor fi complet schimbate. Pentru realizarea proiectelor de finanțare europeană, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a adus o nouă echipă de oameni în primărie care se ocupă de proiectele europene.

turistinfo.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru