30 de proiecte europene pentru Hunedoara

Dată

Peste 30 de proiecte cu finanțare europeană în valoare de 376 de milioane de lei pentru municipiul Hunedoara au fost realizate de autorități și urmează să fie puse în aplicare. Unul dintre cele mai importante proiecte vizează modernizarea transportului în comun și atrage investiții pentru un transport public ecologic. Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, Muzeul Castelul Corvinilor, unitățile de învățământ și blocurile de locuințe sunt cele care vor beneficia de finanțare pentru reabilitare, renovare și dotări. Lucrările au fost începute, iar principalele artere care străbat orașul vor fi complet schimbate. Pentru realizarea proiectelor de finanțare europeană, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a adus o nouă echipă de oameni în primărie care se ocupă de proiectele europene.

turistinfo.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru