30 de proiecte europene pentru Hunedoara

Dată

Peste 30 de proiecte cu finanțare europeană în valoare de 376 de milioane de lei pentru municipiul Hunedoara au fost realizate de autorități și urmează să fie puse în aplicare. Unul dintre cele mai importante proiecte vizează modernizarea transportului în comun și atrage investiții pentru un transport public ecologic. Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, Muzeul Castelul Corvinilor, unitățile de învățământ și blocurile de locuințe sunt cele care vor beneficia de finanțare pentru reabilitare, renovare și dotări. Lucrările au fost începute, iar principalele artere care străbat orașul vor fi complet schimbate. Pentru realizarea proiectelor de finanțare europeană, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a adus o nouă echipă de oameni în primărie care se ocupă de proiectele europene.

turistinfo.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru