1,8 miliarde de la UE

Dată

Comisia Europeană a transferat României 1,8 miliarde de euro sub formă de prefinanțare, echivalentul a 13% din totalul de granturi alocate acestei țări în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență. Banii ar trebui să ne ajute în vederea modernizării infrastructurii feroviale și pentru digitalizarea administrației publice. În următorii cinci ani, România şi-a propus să facă 64 de reforme şi 107 investiții din bani europeni, prin care se va asigura trecerea către o economie verde, sprijinirea tranziţiei digitale şi consolidarea rezilienţei economice şi sociale.
România va primi, pe parcursul planului său, un total de 29,2 miliarde euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru