1 milion de lei pentru tineret

Dată

Apelul 5 din anul 2021 destinat proiectelor de tineret a fost lansat de către Centrul de Proiecte Timișoara. Firmele, asociațiile sau persoanele juridice pot accesa fonduri nerambursabile de la bugetul local cu scopul creării de evenimente care să permită valorificarea potențialului tinerilor în comunitatea în care trăiesc. Suma totală alocată este de un milion de lei, iar suma maximă care poate fi acordată unui proiect este de 75.000 de lei. Acesta este ultimul apel dedicat tinerilor care e lansat de Centrul de Proiecte în 2021. Înscrierea proiectelor se face pe site-ul Primăriei, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor este 6 septembrie 2021.

sursa foto: exerciseright.com.au

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru