1 milion de lei pentru tineret

Dată

Apelul 5 din anul 2021 destinat proiectelor de tineret a fost lansat de către Centrul de Proiecte Timișoara. Firmele, asociațiile sau persoanele juridice pot accesa fonduri nerambursabile de la bugetul local cu scopul creării de evenimente care să permită valorificarea potențialului tinerilor în comunitatea în care trăiesc. Suma totală alocată este de un milion de lei, iar suma maximă care poate fi acordată unui proiect este de 75.000 de lei. Acesta este ultimul apel dedicat tinerilor care e lansat de Centrul de Proiecte în 2021. Înscrierea proiectelor se face pe site-ul Primăriei, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor este 6 septembrie 2021.

sursa foto: exerciseright.com.au

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru