Vocea specialiștilor trebuie auzită – MozaiQub

Dată

Problemele tot mai frecvente legate de infectarea cu virusul Sars-Cov-2, peste suprapunerea legată de bolile de sezon, sunt subiecte care au început să îi preocupe din ce în ce mai mult pe oameni. În acest context, un grup de medici rezidenți de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara au demaratat o campanie de informare pentru a încerca să ofere oamenilor informații autorizate. Ei merg din casă în casă sau pe stradă și încearcă să le explice oamenilor cât de importantă este imunizarea împotriva virusului și că trebuie să conștientizeze necesitatea respectării în continuare a normelor sanitare. Mai mult, aceștia le împărtășesc oamenilor și experienţa lor din spital si le arată care sunt beneficiile vaccinării, riscurile, dar și posibilele efecte adverse.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru