Vocea specialiștilor trebuie auzită – MozaiQub

Dată

Problemele tot mai frecvente legate de infectarea cu virusul Sars-Cov-2, peste suprapunerea legată de bolile de sezon, sunt subiecte care au început să îi preocupe din ce în ce mai mult pe oameni. În acest context, un grup de medici rezidenți de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara au demaratat o campanie de informare pentru a încerca să ofere oamenilor informații autorizate. Ei merg din casă în casă sau pe stradă și încearcă să le explice oamenilor cât de importantă este imunizarea împotriva virusului și că trebuie să conștientizeze necesitatea respectării în continuare a normelor sanitare. Mai mult, aceștia le împărtășesc oamenilor și experienţa lor din spital si le arată care sunt beneficiile vaccinării, riscurile, dar și posibilele efecte adverse.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru