Timișoara la cutie vine la școală – MozaiQub

Dată

Echipa Timișoara la cutie continuă aventura, iar de această data a pregătit o broșură gratuită de prezentare a orașului, special concepută pentru copiii din clasele primare, care poate fi utilizată atât la clasă, cât și acasă, în timpul liber. Pentru a ne reîmprospăta puțin memoria sau chiar pentru cei care încă nu au auzit, vă spunem că Timișoara la cutie este un proiect creat din dragostea pentru istoria și arhitectura deosebite ale Timișoarei, dar și un proiect care își dorește să transmită celor mici șansa de a cunoaște mai bine orașul în care trăiesc. Elisabeta Varga și Nicoleta Ciocov sunt două dintre inițatoarele proiectului Timișoara la cutie, iar mulțumită lor, putem să ne ducem orașul oriunde în această lume. Înainte de a intra în subiect, haideți să aflăm ce a mai făcut până acum și cu ce s-a mai ocupat echipa Timișoara la cutie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru