Stereotip – MozaiQub

Dată

Câte măști atâtea oglinzi. Câte roluri de jucat, câte măști de purtat pe scena vieții până în momentul în care putem fi în sfârșit noi înșine, cei adevărați, cei autentici, cei care ne asumăm propria viață fără mască? Fotograful Oscar Iustin și artistul vizual Alice Miracle ne spun și ne arată prin arta lor si prin propriul exemplu că atunci când avem curajul sa ne redescoperim așa cum suntem, să ne iubim fără a ne masca pentru a ne accepta și a ne face acceptați, viața va deveni atunci propria noastră scena, în care suntem și actori și regizori. În acest context, vă propunem o expoziție manifest. Stereotip este despre povestea și drumul eroului și a eroinei care trăiește în fiecare dintre noi și este deschisă publicului până în 19 august la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru