Stereotip – MozaiQub

Dată

Câte măști atâtea oglinzi. Câte roluri de jucat, câte măști de purtat pe scena vieții până în momentul în care putem fi în sfârșit noi înșine, cei adevărați, cei autentici, cei care ne asumăm propria viață fără mască? Fotograful Oscar Iustin și artistul vizual Alice Miracle ne spun și ne arată prin arta lor si prin propriul exemplu că atunci când avem curajul sa ne redescoperim așa cum suntem, să ne iubim fără a ne masca pentru a ne accepta și a ne face acceptați, viața va deveni atunci propria noastră scena, în care suntem și actori și regizori. În acest context, vă propunem o expoziție manifest. Stereotip este despre povestea și drumul eroului și a eroinei care trăiește în fiecare dintre noi și este deschisă publicului până în 19 august la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru