Stereotip – MozaiQub

Dată

Câte măști atâtea oglinzi. Câte roluri de jucat, câte măști de purtat pe scena vieții până în momentul în care putem fi în sfârșit noi înșine, cei adevărați, cei autentici, cei care ne asumăm propria viață fără mască? Fotograful Oscar Iustin și artistul vizual Alice Miracle ne spun și ne arată prin arta lor si prin propriul exemplu că atunci când avem curajul sa ne redescoperim așa cum suntem, să ne iubim fără a ne masca pentru a ne accepta și a ne face acceptați, viața va deveni atunci propria noastră scena, în care suntem și actori și regizori. În acest context, vă propunem o expoziție manifest. Stereotip este despre povestea și drumul eroului și a eroinei care trăiește în fiecare dintre noi și este deschisă publicului până în 19 august la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru