Și stângacii sunt speciali – MozaiQub din 11 iunie 2021

Dată

Mai ții minte momentul în care ai ținut pentru prima dată un creion în mână? Cel mai probabil te-ai simțit mai confortabil și mai natural să folosiești una dintre mâini în favoarea celeilalte. Stangacii au performanțe bune la activități precum jocurile pe calculator, sunt mai capabili să desfașoare activități simultane precum vorbitul la telefon în timpul șofatului și activități a căror performare implică ambele emisfere ale creierului și o procesare rapidă a informației. Așa că, dacă ești stângaci, nu te îngrijora și nu îi asculta pe ceilalți! S-ar putea să fii mult mai special decât mulți dreptaci la un loc.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru