Revoluţia tinerilor – MozaiQub

Dată

Perioada de după încheierea celei de-a doua conflagrații mondiale a fost marcată de evenimente care au reprezentat momente cu totul inedite în istorie. În primul rând, din punct de vedere politic, s-a dorit ca toate ororile celui de-al doilea război mondial să rămână doar o amintire și, mai mult, din greșelile trecutului să răsară speranța unui viitor mai bun. În al doilea rând, societatea s-a modificat din temelii, tocmai pentru ca o astfel de tragedie să nu mai reprezinte o realitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru