Proiectul Heritage of Timișoara – MozaiQub

Dată

Ce presupune o clădire istorică? Ce înseamnă un monument istoric? De ce este atât de important ca oamenii să conștientizeze și să descopere locurile, clădirile sau monumentele istorice care îi înconjoară? Toate aceste întrebări au și un răspuns, iar acest răspuns este proiectul Heritage of Timișoara, desfășurat de Asociașia Prin Banat. Heritage of Timișoara este un program cultural dedicat orașului Timișoara, ce are ca scop promovarea patrimoniului cultural local, creșterea gradului de conștientizare asupra importanței protejării și conservării acestuia și încurajarea turismului cultural în cartierele istorice ale orașului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru