Programul „Bani de liceu” – MozaiQub

Dată

Programul național de protecție socială „Bani de liceu” este desfășurat încă din anul 2004 de către Ministerul Educației. Prin intermediul acestui program este acordat un sprijin financiar elevilor din învățământul liceal pentru ca aceștia să poată să își continue sa să își finalizeze studiile. La nivel național, peste 22.000 de liceeni beneficiază de bani în anul școlar 2021 – 2022, cu toate că sunt cu 6.000 elevi mai puțini decât anul trecut. Pentru a beneficia de bani de liceu, elevii trebuie să urmeze cursurile la zi în învățământul liceal sau profesional.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru