Programul „Bani de liceu” – MozaiQub

Dată

Programul național de protecție socială „Bani de liceu” este desfășurat încă din anul 2004 de către Ministerul Educației. Prin intermediul acestui program este acordat un sprijin financiar elevilor din învățământul liceal pentru ca aceștia să poată să își continue sa să își finalizeze studiile. La nivel național, peste 22.000 de liceeni beneficiază de bani în anul școlar 2021 – 2022, cu toate că sunt cu 6.000 elevi mai puțini decât anul trecut. Pentru a beneficia de bani de liceu, elevii trebuie să urmeze cursurile la zi în învățământul liceal sau profesional.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru