Poveștile femeilor arhitect – MozaiQub

Dată

Figurile feminine din lumea arhitecturii sunt aduse în prim-plan la Timişoara, prin intermediul a două expoziţii organizate de Centrul Cultural German, împreună cu Ordinul Arhitecţilor şi Muzeul German de Arhitectură.
Frau Architekt şi Outstanding Women Architects in Romania, au ca şi scop prezentarea arhitectelor importante din Germania şi România, realizările lor, poveştile lor de viaţă, şi lupta pe care au dus-o pentru a se afirma într-un domeniu considerat stereotipic masculin. Profesioniste puternice, personalităţi fascinante, activiste în diverse cauze sociale, de protecţie a mediului sau educaţie, toate aceste femei care au modelat în mod semnificativ arhitectura, în ultimul secol, continuă să îşi manifeste şi astăzi influenţa.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru