Poveștile femeilor arhitect – MozaiQub

Dată

Figurile feminine din lumea arhitecturii sunt aduse în prim-plan la Timişoara, prin intermediul a două expoziţii organizate de Centrul Cultural German, împreună cu Ordinul Arhitecţilor şi Muzeul German de Arhitectură.
Frau Architekt şi Outstanding Women Architects in Romania, au ca şi scop prezentarea arhitectelor importante din Germania şi România, realizările lor, poveştile lor de viaţă, şi lupta pe care au dus-o pentru a se afirma într-un domeniu considerat stereotipic masculin. Profesioniste puternice, personalităţi fascinante, activiste în diverse cauze sociale, de protecţie a mediului sau educaţie, toate aceste femei care au modelat în mod semnificativ arhitectura, în ultimul secol, continuă să îşi manifeste şi astăzi influenţa.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru