Povești din spatele orașelor – MozaiQub

Dată

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara. Fundația Județeană pentru Tineret Timiș găzduiește, la Casa Tineretului, expoziția-rezultat a proiectului cu același nume, în care trei actori culturali au colectat povești și întâmplări autentice din comunitatea lor. Textele rezultate și organizate în câte un volum prezintă spații, evenimente, fenomene și personalități care au marcat aceste orașe și viața locuitorilor lor. Programul evenimentului a debutat cu un tur ghidat audio prin care participanții au descoperit Orașul ascuns. În acest episod din QubMozaic vă vom oferi un mic fragment din turul ghidat precum și accesul în primul rând la expoziția multimedia.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru