Pericolul de la piscină – MozaiQub

Dată

Vara este anotimpul în care ne gândim la vacanță, timp liber, iar o baie în piscină, la ștrand ori bazin ar fi tocmai bună. Mulți uităm, însă că distracția vine și cu anumite riscuri pe care ni le asumăm, iar pentru a rămâne sănătoși trebuie să avem grijă și să respectăm anumite indicații pentru a nu pleca de la piscină cu o serie de boli sau probleme de sănătate. Mai multe despre riscurile la care ne expunem și despre bolile pe care le putem contacta, dar și cum putem preveni astfel de situații, aflăm de la medicul de familie, Mirela Murariu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru