Pădure pentru viitor – MozaiQub

Dată

Verge, verge, cine n-are perge, este sloganul asociației Verde de Banat. Printr-un proiect „Timotion – Respirăm verde! Împădurim culoarul Begăi” am început să prindem rădăcini în Banat. Timp de trei weekenduri, la Uivar are loc o acțiune de împădurire, unde se vor planta trei hectare, în apropierea pistei de biciclete, cu stejar, frasin și cer. Primul weekend s-a încheiat cu succes pentru toți voluntarii și organizatorii care au venit să ajute la salvarea planetei noastre.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru