O zi la Victor Babeș (din seria „Aventura mea în pandemie”) – MozaiQub din 1 Iunie 2021

Dată

Toți căutăm autenticul. Mass-media se străduiește să aducă zilnic informații corecte, complete și echilibrate, dar nu ne iese mereu, nu-i așa? Care este cea mai mare problemă a zilelelor noastre? Oamenii nu mai au încredere în autorități, în capacitatea sistemului medical și tot mai puțin… în presă. Dar totuși uite! Asta sunt eu, Daiana. Sunt video jurnalist, și acum, că suntem încă în plină pandemie, ar trebui să vă spun care mai sunt știrile, câți oameni au mai suferit din cauza coronavirusului, să vă spun despre ce sfaturi mai dau medicii, despre importanța vaccinului, dar materialul acesta este altfel. Așa că păzea, sunt curajoasă, sunt aventurieră și nu am nici cea mai mică idee ce fac.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru