O zi la Victor Babeș (din seria „Aventura mea în pandemie”) – MozaiQub din 1 Iunie 2021

Dată

Toți căutăm autenticul. Mass-media se străduiește să aducă zilnic informații corecte, complete și echilibrate, dar nu ne iese mereu, nu-i așa? Care este cea mai mare problemă a zilelelor noastre? Oamenii nu mai au încredere în autorități, în capacitatea sistemului medical și tot mai puțin… în presă. Dar totuși uite! Asta sunt eu, Daiana. Sunt video jurnalist, și acum, că suntem încă în plină pandemie, ar trebui să vă spun care mai sunt știrile, câți oameni au mai suferit din cauza coronavirusului, să vă spun despre ce sfaturi mai dau medicii, despre importanța vaccinului, dar materialul acesta este altfel. Așa că păzea, sunt curajoasă, sunt aventurieră și nu am nici cea mai mică idee ce fac.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru