Noaptea filosofiei la Timișoara – MozaiQub (28 iunie 2021)

Dată

Weekendul acesta, la Timișoara a avut loc prima ediție a Nopții Filosofiei în patru locații inedite din oraș: Institutul Francez, Faber, Libăraria „La două bufnițe” și Facultatea de Arte și Design. Invitați atât din țara noastră, cât și din Franța, Germania ori Belgia au fost prezenți la Timișoara pentru a pune în discuție diverse tematici, de la artă la ecologie, de la etică la politică și religie, până la atingerea problemelor societății în care trăim precum raportul cu mediul natural și societal, etica inteligenței artificiale, consimțământ, etică ori sex și multe alte discuții de interes.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru