Noaptea filosofiei la Timișoara – MozaiQub (28 iunie 2021)

Dată

Weekendul acesta, la Timișoara a avut loc prima ediție a Nopții Filosofiei în patru locații inedite din oraș: Institutul Francez, Faber, Libăraria „La două bufnițe” și Facultatea de Arte și Design. Invitați atât din țara noastră, cât și din Franța, Germania ori Belgia au fost prezenți la Timișoara pentru a pune în discuție diverse tematici, de la artă la ecologie, de la etică la politică și religie, până la atingerea problemelor societății în care trăim precum raportul cu mediul natural și societal, etica inteligenței artificiale, consimțământ, etică ori sex și multe alte discuții de interes.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru