Modele pentru copii – MozaiQub din 1 Iunie 2021

Dată

Adolescența este o perioadă a vieții pe cât de uimitoare, pe atât de năucitoare. Este o etapă firească a dezvoltării, care își face negreșit prezența în viețile tuturor familiilor și surprinde prin multitudinea de schimbări pe care le produce. Se desfășoară cu aproximație între 12 și 24 de ani și este cunoscută în toate culturile ca o perioadă plină de provocări atât pentru adolescenți, cât și pentru adulții care le sunt alături. Modul în care navigăm prin anii adolescenței influențează direct restul vieții noastre. Multor părinți li se pare că în această perioadă se crează o prăpastie între ei și copii și că totul merge în direcția greșită în calea comunicării. Adolescentul pare într-o criză a identității, refuză în permanență intervențiile adulților, pare mereu nemulțumit și se concentrează aproape în totalitate pe el sau pe prietenii săi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru