Moda din vara lui 2021 – MozaiQub

Dată

Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri în care putem crea ținute inedite și creatice, specifice acestui sezon. Temperaturile ridicate nu mai sunt un impediment pentru pasionații de modă care jonglează de fiecare dată cu diverse piese vestimentare. Marii creatori de modă au adus în atenția publicului noi stiluri, imprimeuri și culori pastelate. Tendințele acestei veri, atât la bărbați, cât și la femei, se bazează pe un aspect general valabil, și anume, piesele vestimentare supradimensionate. Acestea sunt la mare căutare atât în rândul modei masculine, cât și feminine.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Economie & Finanțe & Piața muncii

Bursele școlare majorate din semestrul al doilea

Busele școlare vor fi majorate din semestrul al doilea, conform unui proiect de lege propus de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Tot mai puțini angajați după pandemie

Aproape jumătate dintre județele din România au mai puțini salariați în 2021 față de perioada de dinainte de pandemie.

Cultură & Culte & Educație

Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cur

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru