Moda din vara lui 2021 – MozaiQub

Dată

Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri în care putem crea ținute inedite și creatice, specifice acestui sezon. Temperaturile ridicate nu mai sunt un impediment pentru pasionații de modă care jonglează de fiecare dată cu diverse piese vestimentare. Marii creatori de modă au adus în atenția publicului noi stiluri, imprimeuri și culori pastelate. Tendințele acestei veri, atât la bărbați, cât și la femei, se bazează pe un aspect general valabil, și anume, piesele vestimentare supradimensionate. Acestea sunt la mare căutare atât în rândul modei masculine, cât și feminine.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru