Exponatul lunii august din Arad – MozaiQub

Dată

Exponatul lunii august al Complexului Muzeal din Arad este de această dată o colecție de legitimații sportive, lansate între anii 1913 și 1914, la Budapesta. Legitimațiile au aparținut unor sportivi din cadrul clubului Asociația Muncitorilor pentru Educație Fizică Arad, care a luat naștere în urmă cu exact 110 ani. Asociația este unul dintre cele mai vechi cluburi de pe teritoriul țării noastre, unde, de-a lungul anilor, s-au practicat aproape toate sporturile, de la gimnastică, atletism, culturism, haltere, box, canotaj, polo sau ciclism, până la fotbal, handbal, șah, popice, tir ori tenis de masă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru