Exponatul lunii august din Arad – MozaiQub

Dată

Exponatul lunii august al Complexului Muzeal din Arad este de această dată o colecție de legitimații sportive, lansate între anii 1913 și 1914, la Budapesta. Legitimațiile au aparținut unor sportivi din cadrul clubului Asociația Muncitorilor pentru Educație Fizică Arad, care a luat naștere în urmă cu exact 110 ani. Asociația este unul dintre cele mai vechi cluburi de pe teritoriul țării noastre, unde, de-a lungul anilor, s-au practicat aproape toate sporturile, de la gimnastică, atletism, culturism, haltere, box, canotaj, polo sau ciclism, până la fotbal, handbal, șah, popice, tir ori tenis de masă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru