De vorbă cu pompierii – MozaiQub

Dată

Numărul inundațiilor cauzate de ploi abundente și furtuni a crescut semnificativîn această lună. Incendiile sunt și ele din ce în ce mai întâlnite din cauza temperaturilor extrem de ridicate și a caniculei. Fenomenele naturale distructive nu pot fi oprite, însă putem să prevenim mari dezastre ascultând recomandările autorităților. Andreea Megherea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș ne explică cum ar trebui să procedăm când trecem prin situații precum incendii, furtuni, vijelii sau inundații.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru