Conferință – Turul Ciclist al României 2021

Dată

Turul Ciclist al României este cel mai important eveniment care se va desfășura, în acest an, pe o distanță de 800km. Cea mai prestigioasă cursă de ciclism rutier din sud-estul Europei, aflată la cea de-a 54-a ediție, își propune să alinieze la start aproximativ 120 de cicliști. Evenimentul începe pe data de 30 august, la Timişoara, cu prezentarea echipelor participatoare şi se termină în data de 5 septembrie, la Bucureşti. Alex Ciocan, Președintele Federației Române de Ciclism, oferă detalii despre eveniment în cadrul conferinței de presă.

sursă foto: expressdebanat.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru