Cimitirele şi haosul administrării – MozaiQub

Dată

Situaţia locurilor de veci din Timişoara şi felul în care acestea sunt administrate, sunt subiecte care au fost îndelung dezbătute atât în rândul aleşilor locali, cât şi în rândul cetăţenilor. Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, ameninţa că nerespectarea caietului de sarcini de către firmele responsabile de administrarea cimitirelor, va duce la rezilierea contractelor, lucru care s-a şi întâmplat în primăvara acestui an. Cu toate că anumite aspecte au fost îmbunătăţite şi unele nereguli rezolvate, problema administrării cimitirelor rămâne un motiv de dezamăgire pentru cetăţeni, şi unul de dezbatere pentru autorităţile locale, care nu par că vor ajunge, prea curând, la un consens.

2

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru