Cimitirele şi haosul administrării – MozaiQub

Dată

Situaţia locurilor de veci din Timişoara şi felul în care acestea sunt administrate, sunt subiecte care au fost îndelung dezbătute atât în rândul aleşilor locali, cât şi în rândul cetăţenilor. Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, ameninţa că nerespectarea caietului de sarcini de către firmele responsabile de administrarea cimitirelor, va duce la rezilierea contractelor, lucru care s-a şi întâmplat în primăvara acestui an. Cu toate că anumite aspecte au fost îmbunătăţite şi unele nereguli rezolvate, problema administrării cimitirelor rămâne un motiv de dezamăgire pentru cetăţeni, şi unul de dezbatere pentru autorităţile locale, care nu par că vor ajunge, prea curând, la un consens.

2

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru