Ce sunt vulcanii și de ce erup? – MozaiQub

Dată

Vulcanii datează de acum 4 miliarde ani când planeta noastră era la începutul dezvoltării sale. Terra era acoperită de vulcani care formau suprafața de uscat. În prezent planeta noastră se află într-o perioadă în care vulcanii sunt foarte liniștiți comparativ cu activitatea lor din trecut. Vulcanii activi constituie cea mai spectaculoasă dintre minunile lumii. Ei apar atunci când rocile se topesc la mare adâncime în scoarța terestră sau chiar în manta, fiind apoi ridicate și azvârlite la suprafață.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru