Campania națională a informării despre efectele alimentației – MozaiQub

Dată

Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara organizează în această lună Campania de informare și educare dedicată alimentației sănătoase, adică a consumului de frcute, legume, verdețuri și cereale interale asupra organismului. Alături de fumat, consum de alcool și inactivitatea fizică, alimentația nesănătoasă contribuie la apariția majorității bolilor cronice importante. În contextul în care țara noastră nu are o educație în ceea ce privește alimentația sănătoasă, ajunge să să fie plasată între țările europene cu cea mai mică speranță de viață. Alimentația deficitară și lipsa activității fizice reprezintă o problemă care ar trebui să ne preocupe.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru