Campania națională a informării despre efectele alimentației – MozaiQub

Dată

Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara organizează în această lună Campania de informare și educare dedicată alimentației sănătoase, adică a consumului de frcute, legume, verdețuri și cereale interale asupra organismului. Alături de fumat, consum de alcool și inactivitatea fizică, alimentația nesănătoasă contribuie la apariția majorității bolilor cronice importante. În contextul în care țara noastră nu are o educație în ceea ce privește alimentația sănătoasă, ajunge să să fie plasată între țările europene cu cea mai mică speranță de viață. Alimentația deficitară și lipsa activității fizice reprezintă o problemă care ar trebui să ne preocupe.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru