Campania națională a informării despre efectele alimentației – MozaiQub

Dată

Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara organizează în această lună Campania de informare și educare dedicată alimentației sănătoase, adică a consumului de frcute, legume, verdețuri și cereale interale asupra organismului. Alături de fumat, consum de alcool și inactivitatea fizică, alimentația nesănătoasă contribuie la apariția majorității bolilor cronice importante. În contextul în care țara noastră nu are o educație în ceea ce privește alimentația sănătoasă, ajunge să să fie plasată între țările europene cu cea mai mică speranță de viață. Alimentația deficitară și lipsa activității fizice reprezintă o problemă care ar trebui să ne preocupe.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru