Cameră senzorială pentru copiii cu autism – MozaiQub

Dată

Pentru copiii cu Sindrom Down, întârzieri în dezvoltare, tulburări de limbaj, ADHD sau tulburări emoționale, fiecare zi înseamnă o provocare.
Lumea copilăriei lor este diferită de cea a celorlalți copii, însă poate deveni mai bună atunci când au parte de ajutor specializat.
Pentru toți cei mici cu nevoi speciale, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș alături de alți parteneri, prin eforturi susținute au reușit sa construiască o cameră specială de terapie senzorială. Aceasta va putea fi accesibilă tuturor copiilor din județul Timiș care se confruntă cu astfel de patologii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru